Sportrehabilitáció és preventív edzés, személyi edzés

Aktívan töltött éveink száma szoros összefüggést mutat az egészségben megélt életéveink számával.

A klasszikus, testösszetétel optimalizálásról szóló edzésen túl számos olyan célja lehet a mozgásnak, mellyel a vitalitásunkat megőrizhetjük, visszaszerezhetjük; fájdalommentesen és fenntarthatóan folytathatjuk hétköznapi-, illetve sporttevékenységünket, mindezzel pedig életminőségünket gyökeresen megváltoztathatjuk.

Ennél a pontnál kapcsolódik szorosan a prevenció és a rehabilitáció,- él-, és szabadidő sportolónál egyaránt- hiszen célja mindkettőnek ugyanaz:

A sportártalmak, mozgásszervi betegségek, sérülések megelőzése, kialakult panasz esetén pedig, -szükség szerint orvos vagy gyógytornász bevonásával- a sérült, funkcióiban korlátozott Vendég rehabilitálása, melynek végső célja az egészséges állapot, illetve annak fenntartása.

Mindennek alapja a komplex mozgásszervi állapotfelmérés, a tervszerű, célorientált, visszajelzéseken alapuló munka, a vendégedukáció, valamint az életmód-tanácsadás.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérje ajánlatomat, 13 éves kortól várom kedves Vendégeimet, akár sporttól távol állóról, szabadidő sportolóról, vagy élsportolóról legyen szó!

A szolgáltatás helyszíne a győri SPEEDFIT Stúdió edzőtere, emellett Vendégeimet a termen belül egyedülálló privát teremmel is várom, mely biztosítja az állapotfelmérés minőségét, diszkrécióját és a későbbi közös munkának is a legmagasabb szakmai protokolloknak megfelelő feltételeket tesz lehetővé. Különös előny lehet ez olyan Vendég esetében, aki akár vírusos megbetegedések miatti elővigyázatosság, akár egyéb okok miatt kerülné a tömegben való edzést. Akár csak a privát teremben is adott minden feltétel az eredményes munkához.